keynotepuhujien blogi

Keynote aloittaa asiantuntijablogien julkaisemisen keväällä 2019, ja jokainen keynotepuhuja saa mahdollisuuden julkaista omissa nimissään kirjoituksia sivuillamme. Näin annamme jokaiselle tasavertaisen mahdollisuuden nostaa haluamansa puheenaiheet esille kauttamme.

Ensimmäisenä vuorossa on sisältöstrategian ammattilainen, keynotepuhuja Paula Savonen, jonka kirjoitus antaa vinkkejä asiantuntijablogin sisällön suunnitteluun. “Mistä asiantuntija kirjoittaisi blogin? Kun mietit blogiaiheita, yksi toimiva keino on listata ne kysymykset, joita olet saanut yleisöltä, asiakkailta tai muilta sidosryhmiltä viime aikoina. Mitä sinulta on kysytty? Mikä on keskusteluttanut ja mihin ongelmaan haetaan ratkaisuja? Poimi parhaimmat blogin aiheiksi.”, hän vinkkaa. Lue enemmän allaolevasta blogipostauksesta.

Anna tytölle lahjaksi itsetunto

Anna tytölle lahjaksi itsetunto

Anna tytölle lahjaksi itsetunto. Rohkaise ja rakasta häntä niin, että hän ei vähättele, aliarvioi ja vertaile itseään koko ajan muihin. Ja varsinkin kymppien tavoittelun voi lopettaa. Elämässä pärjää ihan hyvin muutenkin.

lue lisää