Anna Sorainen

Yrittäjyyteen rakastunut kriisiviestinnän osaaja Anna Sorainen on median, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisarkea yli 20 vuotta elänyt innostaja ja vaikuttaja.

Anna Sorainen on mediatoimisto Groundin perustaja, kaksikymmentä vuotta median, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisarkea elänyt innostaja ja vaikuttaja. Anna näkee, että nopeus, ketteryys ja uudistuminen eivät ole yrittäjien ja yritysten etuoikeus tai velvollisuus. Ne eivät myöskään ole johtajien yksityisominaisuuksia, vaan kaikkien työntekijöiden. “Meidän pitäisi olla joustavia ja avoimia muutokselle.”

Anna arvostaa työssään vapautta, muutosta, uudistumista, nopeutta ja ongelmanratkaisua. Hän on oppinut sietämään epävarmuutta ja yllättäviä tilanteita, kantamaan vastuuta, innostamaan ympärillään olevia ja mittaamaan onnistumista. Hän keskittyy viestinnän, markkinoinnin ja yritysyhteistyön strategiseen suunnitteluun ja liikkeenjohdon konsultointiin. Hän toimi myös Suomen johtavan viestinnän ammattilaisjärjestön ProCom ry:n puheenjohtajana 2008–2011.

 

#Kriisiviestintä

#yrittäjyys

#yritysvastuu

#onnistumisenmittaus

 

I have had the honour of working with some of the greatest brands and leaders, everyday work area being a mix of modern communications and PR strategies, reputation and crisis management, leadership, teaching and marketing. Adding the knowledge of digitalization and social skills into the equation has amounted to a humbling and positive feedback from the clients.
Anna Sorainen

Tutustu enemmän