Anu Kuistiala

Johtajanaiset -kirjan kirjoittaja Anu Kuistiala puhuu rohkeudesta ja miten pärjätä haastavissa tilanteissa. Anu on MTV Uutisten entinen päätoimittaja ja Moskovan kirjeenvaihtaja ja keitetty monessa liemessä. Sitkeys, sisu ja sietäminen ovat Anun avainsanoja. Esiintyjänä Anu on innostava ja inspiroiva.

Mitä enemmän pelottaa, sitä kohti pitää mennä. Rohkeus ja itseluottamus kasvavat tekemisen myötä. Anu Kuistiala on menestynyt työelämässä kovalla alalla ja kovassa paineessa. MTV Uutisten päätoimittajana ja Moskovan kirjeenvaihtajana jatkuvan muutoksen keskellä toimiminen on vaatinut tinkimätöntä asennetta, sitkeyttä sekä hyviä neuvottelutaitoja. ”Tärkein oppi on ollut oman ajattelun hallinta ja mielen esteistä vapautuminen”, Anu sanoo. ”Työelämässä pärjääminen vaatii pokkaa ja itseluottamusta, mutta myös arkipäivän viisautta, empatiaa ja ihmisyyden ymmärtämistä.”

Anu inspiroi ja rohkaisee, puhuu pelkojen voittamisesta, mielen voimasta sekä omien mahdollisuuksien näkemisestä. Nykyisin itsenäisenä yrittäjänä toimiva Anu sparraa ja valmentaa olemaan rohkeampi ja haastamaan itsensä. ”Vain hyppäämällä voi oppia lentämään – koska on pakko”, Anu sanoo ja on tehnyt pari reipasta hyppyä itsekin.

Anulla on pitkä kokemus esimiestyöstä ja johtamisesta. Muutosjohtaminen on Anun erityisalaa ja hän puhuu miten muutos viedään onnistuneesti läpi. Anulla on myös työn alla naisjohtajia käsittelevä kirja. Anu tekee myös esiintymisvalmennusta ja puhuu alitajuisen viestinnän merkityksestä. ”Itsepuhelu eli miten puhumme itsellemme vaikuttaa koko olemukseemme. Vakuuttava esiintyminen lähtee mielestä. Tärkeintä ei ole mitä sanot vaan miten sanot.”

Anua voi pyytää puhumaan tai vetämään työpajoja em. aiheista.

Johtajanaiset

Anu Kuistialalta ilmestyi syksyllä 2019 esimerkkejä ja inspiraatiota sisältävä kirja Johtajanaiset. Johtavassa asemassa olevat naiset kertovat kirjassa tarinansa ja parhaat oivalluksensa työelämästä, johtamisesta ja siitä, mitä huipulle pääseminen vaatii. Avoimia ja rehellisiä tarinoita urasta, valinnoista, pettymyksistä, raskaiden aikojen sietämisestä sekä uran ja perheen ristipaineista. Mutta myös onnistumisen ilosta, rohkeudesta, asenteesta ja sisäisestä draivista, joka on menestyksen avain. Pyydä Anu Kuistiala puhumaan tilaisuuteenne näistä aiheista.

Anun esityksestä näkee, että hän tietää mistä puhuu. Pitkä kokemus vaativista työtehtävistä tuo uskottavuutta. Tiimimme oli vaikuttunut.

Anun suora, mutta lämmin tyyli on vakuuttava. Hän ei pakota vaan näyttää mahdollisuuksia. Tulee turvallinen olo.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Haasta ajattelusi, murra mielesi esteet

Uskalla kun pelottaa

Haastavat tilanteet – näin selviydyt

Puhu, viesti ja esiinny vakuuttavasti

Hyvä johtaja on viestinnän mestari

Muutosjohtamisen anatomia

#rohkeus

#mielenvoima

#muutos

#viestintä

#esiintyminen

#johtaminen

#naisjohtajat