Heli Arantola

Kuluttajatutkijan ja liikkeenjohtajan rooleissa yhdistyvät innovointi, kestävä kehitys ja kasvu. Heli Arantolalla on vahvat näytöt suuryritysten uudistamisesta eri toimialoilta. Hän tuo pöytään kuluttajan äänen ja tietää mitä on arki.

Kuvaus

Heli Arantola

Kuluttajatutkijan ja liikkeenjohtajan rooleissa yhdistyvät innovointi, kestävä kehitys ja kasvu. Heli Arantola tuo pöytään kuluttajan äänen ja tietää mitä on arki. Helillä on vahvat näytöt suuryritysten uudistamisesta eri toimialoilta.

Kauppatieteiden tohtori Heli Arantolalla on laaja-alainen markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen ja asiakassuhteiden hallinnan johtamiskokemus mm. telekommunikaatio-, pankki- ja teknologiateollisuuden toimialoilta. Hän on työrooleissaan johtanut brändejä, tuotteita ja innovaatioita – sekä vastannut strategiasta konsernitasolla. Arantola toimii hallitusammattilaisena mm. Bernerin, S-Pankin sekä ruotsalaisen pörssinoteeratun teknologiayhtiön Tobii Ab:n hallituksissa. Hän on kauppatieteiden tohtori Svenska Handelshögskolanista ja kirjoittanut kolme kirjaa mm. asiakasymmärryksestä sekä useita raportteja ajatushautomoille. Arantola on myös RSA Royal Society of Arts ajatushautomon Fellow Lontoossa sekä Vertical VC:n advisory boardin jäsen.

Heli  Arantola has broad general management expertise from 10 years of branding, marketing and business development in the telco sector; 11 years of consumer relationship management and strategy consulting for several industries like machine building, banking, media, utilities and gaming; as well as 9 years of FMCG new business development, marketing and operative business management. Currently she is EVP, Categories & Concepts and head of strategy at HKScan.

Heli holds a doctoral degree in economic sciences and is a member of the board at S-Bank, a retail bank with 2,9 million customers, and Tobii (Nasdaq OMX Stockholm), a technology company focused on eye tracking solutions. She is the author of 3 business books and several reports for think tanks and governmental organisations, and a fellow of the RSA Royal Society of Arts.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittäminen

Asiakassuhteiden hallinta

Tulevaisuuden ruoka

#innovaatiot

#kuluttajakokemus

#asiakasymmärrys

#customerinsight

#kestäväkehitys

#kasvu

#ruoka

#Food_Industry

#Investments

#Partners

#Product development

#Strategy&Leadership

Lähetä viesti Helille