Toni Auvinen

Toni Auvinen on ICT- ja digijohtaja, yrittäjä, keynote-puhuja, esikoiskirjailija ja intohimoinen suunnistaja. Keskeinen ajatus on, että uudet teknologiat mahdollistavat, mutta vasta toiminnan muutokset luovat digitalisaation.

Toni Auvinen on tehnyt töitä kunta-alalla erilaisissa rooleissa, niin kunnanjohtajana kuin luottamushenkilönäkin vuodesta 2001 alkaen. ICT- ja digijohtajana hän vastaa kuntien ja maakunnan digitalisaation edistämisestä ja yrittäjänä julkisen ja yksityisen sektorin muutoskonsultoinnista. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteinen maisteri, jonka lisäksi tutkintoja on suoritettu matkailusta-, yrittäjyydestä ja johtamisesta.

Keynote-puheiden aiheet ja sisällöt Toni rakentaa omien kokemusten ja havaintojen pohjalle, samalla hieman ravistellen kuulijoita. Puheet ovat vahvasti tulevaisuus suuntautuneita ja positiivishenkisiä. Yhteiskuntatieteilijänä ja yhteiskuntapolitiikan asiantuntijana hänellä on vahva ote yhteiskunnallisista muutoksista ja megatrendeistä.

Monipuolisen osaamisen ja laaja-alaisen kokemuksen mahdollistamana Toni on käytettävissä puhujana, puheenjohtajana, panelistina, juontajana, fasilitoijana, moderaattorina tai valmentajana.

Auvinen puhuu digitalisaatiosta ja tulevaisuudesta sujuvalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Hänen rentoa, mutta ryhdikästä esiintymistä sekä hyvää äänenkäyttöä on mukava seurata ja kuunnella.

Kirsi Karlamaa

pääjohtaja, Viestintävirasto

Toni Auvisella on syvä asiantuntijuus digitalisaation tuomista mahdollisuuksista ja haasteista tulevaisuuden palveluissa ja työelämässä. Hän esiintyy selkeästi ja ymmärrettävästi. Vuorovaikutus kuulijoiden kanssa on luontevaa ja keskustelevaa.

Anna Hartikainen

suunnittelija, Itä-Suomen yliopisto

Toni kertoo mainiosti ja ymmärrettävästi kuntakentän tulevaisuuden haasteista sekä digitalisaation mahdollisuuksista ja ratkaisuista inspiroiden kuulijoita. Hänen alustuksensa toi arvokasta sparrausta Xamk:in tulevaisuuskiihdyttämön toimeksiantotutkimusten taustatöihin.

Jarkko Sanisalo

henkilöstöpäällikkö, Kuntien Tiera Oy

Rauhallista ja jämäkkää puhetyyliä oli mukava kuunnella ja esitys sopi sisällöltään erinomaisesti seminaarin teemaan. Esityksessä oli hyvää sanomaa sekä digiajan työntekijöille että johtajille puettuna houkuttelevaan muotoon. Lisäksi puheenvuoro sai aikaan paljon kysymyksiä ja keskustelua yleisössä.

Anna Hartikainen

suunnittelija, Itä-Suomen yliopisto

Esitys oli hyvin rakennettu sekä selkeästi ja rauhallisesti esitetty. Esiintyjä osaa asiansa ja esitys herättää paljon ajatuksia toiminnan kehittämiseen.

Velimatti Thure

Tila- ja tukipalvelujohtaja, essote

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon
Digitalisaatiotavoitteet, visio ja lupaukset
Rakennemuutoksesta digitalisaatioon
Muutoksen ja uudistumisen johtaminen

#digijohtaja
#puhuja
#muutoskonsultti
#esikoiskirjailija
#suunnistaja
#digitalisaatio
#kuntiendigitalisaatio
#muutos
#johtaminen
#kunta
#maakunta
#yhteiskunta

Lähetä viesti Tonille