Maria Haapaniemi

Startupyrittäjä Maria Haapaniemen tavoitteena on vähintään kolminkertaistaa suomalainen koulutusvienti vuoteen 2021 mennessä.

Kuvaus

Maria Haapaniemi

Startupyrittäjä Maria Haapaniemen tavoitteena on vähintään kolminkertaistaa suomalainen koulutusvienti vuoteen 2021 mennessä.

Maria Haapaniemi (MBA, opettaja) on koulutusviennin start up -yrityksen Polar Partners Oy:n toimitusjohtaja. Polar Partners aloitti ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä laajamittaisen koulutusviennin ja yhtiön tavoitteena on vähintään kolminkertaistaa suomalainen koulutusvienti 2021 mennessä.

Marian puheenaiheita ovat mm. startup yrittäjyys, business with impact – oman yritystoiminnan yhteiskuntavaikutukset, suomalaisten kuntien ja koulujen mahdollisuudet koulutusviennissä, win-win verkostojen rakentaminen ja rahoitus startupin näkökulmasta.

Maria on toiminut Suomen koulutusjärjestelmän muutostarpeiden ja uudistumisen puolestapuhujana ja yrittäjänä koulutusalalla jo 7 vuotta. Hän on ollut kouluttamassa yli 1000 opettajaa ja puhunut yrittäjyydestä sekä tulevaisuustaidoista kymmenissä kansainvälisissä ja kotimaisissa tapahtumissa.

 

PUHEENAIHEITA:

Startup-yrittäjyys

Business with impact – oman yritystoiminnan yhteiskuntavaikutukset

Suomalaisten kuntien ja koulujen mahdollisuudet koulutusviennissä

Win-win verkostojen rakentaminen ja rahoitus startupin näkökulmasta

#koulutusvienti

#startupyrittäjyys

#businesswithimpact

Lähetä viesti Marialle