Harri Kolehmainen

Harri Kolehmainen on yrittäjä, puhuja sekä ammattijuontaja.

Kuvaus

Harri Kolehmainen

Harri Kolehmainen on yrittäjä, puhuja sekä ammattijuontaja.

Nuoresta iästä huolimatta poikkeuksellisen työkokemuksen omaava Kolehmainen kertoo pysäyttävän elämäntarinansa, motivoi henkilöstösi myyntiä tai vaikka viihdyttää juhlavieraitasi huumorin täyteisellä juontamisella. Harri on kaiken huumorin ja äänen lisäksi erittäin mieleenpainuva persoona!

Harri Kolehmainen on puhujana varma, vakuuttava ja ottaa aina yleisön mukaan.
Luottamustehtävien kautta hän kiertää oppilaitoksissa kertomassa omaa yrittäjätarinaansa sekä motivoimassa nuoria yrittämisen alkuun tai vaikka työuran alkuun.

Harrin myyntivalmennuksissa mennään käytännön oppien avulla itse myynnin syvimpään olemukseen, sekä pyritään antamaan kuulijalleen konkreettisiä esimerkkejä. Harri on vetänyt mm. isommille ryhmille mentorointeja, joissa käydään myyjien ongelmia läpi ja ratkotaan niitä ryhmänä.

Harri Kolehmainen omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen erilaisten tilaisuuksien sekä tapahtumien juontamisesta, selostustaustaa löytyy vauhdikkaasta Kartingista yritysten gaalailtoihin. “Omaan jopa välillä itsenikin yllättävän tilannetajun ja puheellani sekä liikkeilläni hallitsen isommatkin määrät juhlavieraita. Pehmeä ja charmantti puheääneni suorastaan hellii kuulijan korvaa, joten viihtyvyys -takuu meillä annetaan!”, kertoo Harri.

Kahden yrityksen pyörittämisen lisäksi hän harrastaa Snowcross -motorsport lajia ja kilpailee Harraste -luokassa. Ajamisesta tehdään myös YouTube -sarjaa.

Suunnitellaan teillekin yhdessä onnistunut tapahtuma!

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Yrittäjätarina
Myyntivalmennus
Yrittäjyys
Motorsport

Harri “It’s me Harry” Kolehmainen on ollut nyt kahden vuoden ajan juontamassa ja selostamassa X30-karting-kilpailuja. Harri on aina edustavan näköinen, hoitaa tehtävänsä tyylikkäästi, käyttää oma-aloitteisesti uutta teknologiaa ja kehittää tuotettamme omanaan eteenpäin sekä on proaktiivinen. Hänet heitettiin susien keskellä täysin tuntemattomalle pelikentälle ja hän on kehittynyt valtavasti. Harrin yhteispeli toimii hyvin muiden kanssa ja voin lämpimästi suositella häntä lähes minne tahansa hoitamaan esiintymistehtäviä!
Mikko Laine

X30-sarjapromoottori

Lähetä viesti Harrille