Heini Merkkiniemi

Heini Merkkiniemi ja ReDoMe® yhdis­tävät musii­kin muutos­johta­mi­seen menes­tyk­sek­käästi.

ReDoMe® – musiikki muutosjohtamisen tukena

Heini Merkkiniemi luotsaa uutta musiikkiin perustuvaa ReDoMe® -valmennuskonseptia, jonka hänen yrityksensä New Beat Oy on kehittänyt. Palvelu tarjoaa työyhteisöille ponnahduslaudan uusien ideoiden ja toimintamallien kehittämiseen.

Video: Heini Merkkiniemi & ReDoMe

Heini Merkkiniemi on innostava valmentaja, jolle jokainen muutosprosessi on kuin seikkailu. Asiakkaat arvostavat Heinin positiivisuutta ja kykyä tuottaa luovia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Heinillä on monipuolinen koulutustausta yrittäjänä, ratkaisukeskeisenä valmentajana, taidelähtöisten menetelmien kehittäjä-kouluttajana ja musiikin ammattilaisena.

”Arts in business -alan potentiaali alkaa pikkuhiljaa avautua Suomessa. Kulttuurin ja liike-elämän yhdistäminen kiinnostaa nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. On hienoa, että tässä on tapahtumassa muutosta, sillä esimerkiksi musiikin vaikutukset ihmiseen ovat hyvin tutkittuja ja tehokkaaksi osoitettuja.”

ReDoMe® – luova metodi muutokseen

New Beatin kehittämä valmennuskonsepti ReDoMe® on luova metodi muutokseen. Metodin avulla on mahdollista osallistaa jopa 100% henkilöstöstä muutoksen suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. ReDoMe® on yhdistelmä musiikillista aktivismia, digitaalista strategiatyöskentelyä sekä ratkaisukeskeistä valmennusta. ReDoMe®-koulutukset ja valmennukset on kehitetty erityisesti sote-, koulutus- ja kulttuurialan muutosprosessien tueksi.

 

Video: New Beat – Tylsän yritysvalmennuksen aika on ohi. On aika tehdä duunipäivästä duuripäivä.

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Musiikki muutosjohtamisen tukena

Arts in business

Taide on tehokas muutosvoima

Muutos lähtee liikkeelle uusista kokemuksista. Tehdään siis rohkeasti eri tavalla kuin ennen! Taide on tehokas muutosvoima ja tuottaa nopeasti tulosta, ei ainoastaan ajatusten ja tekojen tasolla vaan jopa asenteiden ja tunteen tasolla. Taiteen tekeminen on asenne, jonka jokainen voi oppia.
Heini Merkkiniemi

#redome

#musiikkimuutoksessa

#ponnahduslauta uuteen

New Beatissa johdan kulttuurihyvinvointiin liittyvää kehitystyötä moniammatillisen tiimini kanssa. Tuotamme musiikkiin ja taiteeseen perustuvia muutosvalmennuksia eri alojen asiantuntijoille ja organisaatioille.

Heini Merkkiniemi