Karoliina Jarenko

Karoliina Jarenkon erityisosaamista on sisäisen motivaation johtaminen, organisaatioiden uusiutumiskyky sekä itseohjautuvuuden vahvistaminen.

Karoliina Jarenko (VTM) on yksi Filosofian Akatemian perustajista ja hän tituleeraa itseään ”Uuden työn puuhanaiseksi”. Karoliina uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka osaavat vahvistaa motivaatiota ja ohjata ihmiset kehittämään itseään ja työtään jatkuvasti uudelle tasolle. Kun ihmiset yhä itseohjautuvammin johtavat itse omaa työtään, jää Karoliinan mukaan johtajan tärkeimmiksi palveluiksi ison kuvan maalaaminen, innovaatioprosessien tukeminen sekä rakkaus. Puheissaan ja valmennuksissaan Karoliina yhdistää vankkaa tutkimustietoa käytännön kokemuksiinsa organisaatioiden kehittämisestä.

Karoliina puhuu ihmiskeskeisemmän, intohimoisemman ja uudistumiskykyisemmän työelämän puolesta oman mutkattoman ja energisen persoonansa kautta.

Karoliinan valmennuksista ja puheenvuoroista sanottua

“Karoliina Jarengon luento oli paras, mielenkiintoisin ja ajatuksia herättävin luento missä olen koskaan ollut. Suuret kiitokset!”

“Erinomainen ja asiantunteva ote asiaan. Innostava puhetyyli!”

“Jatka samaan malliin, sinua on mukava kuunnella”

“Esittäjällä erittäin positiivinen asenne aiheeseen, mikä tarttuu kuulijoihin”

PUHEENAIHE-EHDOTUKSIA

Miten luodaan itseohjautuva organisaatio

Rakkaus on uudistumiskyvyn kulttuurinen edellytys

Voiko sisäistä motivaatiota johtaa

Esittäjällä erittäin postiiivinen asenne aiheeseen, mikä tarttuu kuulijoihin

#uusityö

#sisäinenmotivaatio

#johtaminen

#itseohjautuvuus

#hyväelämä