Miia Huitti

Miia Huitti on stressivalmentaja, puhuja ja kirjailija, jonka intohimona on auttaa saamaan koko potentiaali käyttöömme ja lisäämään hyvinvointia ja onnellisuutta stressinhallinnan avulla.

Entinen pankinjohtaja, nykyinen stressivalmentaja, puhuja ja kirjailija Miia Huitti on kokenut loppuunpalamisen ja opastaa nyt ihmisiä hallitsemaan stressiään. Hänen intohimonaan on auttaa oivaltamaan mielemme rajoittavia uskomuksia, vähentämään stressiä ja lisäämään hyvinvointia ja onnellisuutta.

Miia Huitti kiinnittää erityisesti huomiota liiallisen pitkittyneen stressin ennaltaehkäisyyn. Hän valmentaa työyhteisöjä ja yksilöitä tekemään oivalluksia stressin syistä ja opettaa työkaluja hoitamaan stressiä tehokkaasti, itsenäisesti ja yksinkertaisesti.

Miian luennot osallistavat keskustellen ja stressinhallintaharjoituksia tehden. Osallistujat oivaltavat omia stressinlaukaisijoitaan sekä arjen kuormitustekijöitä. Luento koostuu sopivasta määrästä faktaa, inspiroivista arjen esimerkkitarinoista ja kokemuksista sekä helpoista yhdessä tehtävistä harjoituksista. Luento on kokemus, joka menee tunteisiin ja josta riittää keskusteltavaa vielä pitkäksi aikaa. Miian luennot räätälöidään työyhteisöllenne sopivaksi aloituskeskustelun sekä ennakkokyselyn pohjalta.

 

Erinomainen tilaisuus stressinhallinnasta, joka mietitytti vielä pitkään kotonakin. Varmasti tulee paljon oppeja mukaan työelämään ja koulutus osui muutenkin juuri oikeaan kohtaan työelämän haasteita. Kiitos, tärkeä aihe!

Pidin erityisesti käytännön harjoituksista, joita teimme yhdessä. Harjoitukset rentouttivat ihan oikeasti.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Stressinhallinnan ja palautumisen ABC

Johda itsesi onnistumisiin ja parempaan jaksamiseen

Ota koko potentiaalisi käyttöösi

Lisää voimavaroja arkeen

#palautuminen
#voimavarat
#työhyvinvointi
#stressi
#stressinhallinta
#jaksaminen

Aito, rehellinen puhuja. Iso kiitos luennoitsija-asenteesta ja käytännön esimerkkien ja tarinoiden kertomisesta.