Minna Liminka

Hyvän työelämän kehittäjä Minna Liminka uskoo, että onnellinen ihminen on tuottavampi.

Minnan taustalla on yli 20 vuoden ura IT-alan henkilöstöhallinnon ja viestinnän tehtävissä. Työpaikat ovat olleet kasvuyrityksiä, joihin on liitetty mukaan pienempiä yrityksiä ja jotka on lopulta ostettu osaksi suurempia. Tällä kokemuspohjalla Minna valmentaa työyhteisöjä ja toimii keynote-puhujana sekä yritysten henkilöstölle että johdolle suunnatuissa tilaisuuksissa.

Onnellinen ihminen on tuottavampi

“Koska olen kasvattanut urani aikana työyhteisöjä sekä rakkaudella että rajoja asettamalla, annan nyt kaiken osaamiseni kasvuyrityksille. Autan siis asiakkaitani oivaltamaan, miten hyvää työelämää voitaisiin kehittää juuri heidän organisaatiossaan.” kertoo Minna. Hän uskoo vahvasti siihen, että onnellinen ihminen on tuottavampi. Minnan valmennukset ja puheet perustuvat sekä tutkimustietoon että vahvaan kokemukseen erilaisista työyhteisöistä. Hänen keskeiset teemansa ovat yrityskulttuuri tukahduttaa tai mahdollistaa, johtaminen on vuorovaikutusta ja viestintää sekä onnellinen ihminen on tuottavampi.

Saamiensa palautteiden perusteella Minna on puhujana aito, selkeä, innostava ja lämmin. Hän käyttää puheenvuoroissaan paljon arjen esimerkkejä, joihin on helppo samaistua. Hänen valmennuksissaan on osallistujilla hyvä fiilis, sillä Minnan mukaan töitä pitää tehdä ilon kautta.

Kiitos Minna hyvästä esityksestä strategiapäivässämme. Loit meille loistavan startin onnistuneelle päivällemme hyvin käytännönläheisellä alustuksella hyvän työyhteisön rakentamisesta. Suosittelen Minnaa lämpimästi.

Karri Kunnas

toimitusjohtaja, Foodwest Oy

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Onnellinen ihminen on tuottavampi

Ole aito paketti, intohimolla tai ilolla

Välittämisen kulttuuri itseohjautuvassa organisaatiossa

Yrityskulttuurin muokkaaminen ja johtaminen

Aivot eivät pysähdy koskaan

Työhyvinvoinnin johtaminen

Johtaminen on vuorovaikutusta ja viestintää.

#Parempi­Työelämä
#johtaminen
#yritys­kulttuuri
#vuoro­vaikutus