Ola Sundell

Coworking-tilabisnes -yrittäjänä toimiva Ola Sundell tunnetaan LEAN startup metodin johtavana asiantuntijana ja hän valmentaa yrityksiä uusien ketterämpien yrittäjyys- ja tuotekehitysmallien soveltamisessa.

Ola Sundell on HUB13 coworking-tilabisnes -yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja, joka on jo kymmenen vuoden ajan valmentanut satoja yrittäjiä ja yrityksiä uusien ketterämpien yrittäjyys- ja tuotekehitysmallien soveltamisessa. Sundell tunnetaan niin Suomessa kuin Balttiassakin LEAN startup metodin johtavana asiantuntijana. Hän juontaa mm. Rework18-tapahtuman lokakuussa 2018.

 

HUB13 – kasvuyritykselle enemmän kuin coworking-tila

HUB13-yhtiön ideoima toimistojen airbnb pyrkii ratkaisemaan suurten organisaatioiden jousto- ja etätyöhaasteet. Alusta- ja jakamistalouden periaatteilla yritykset voivat lainata toinen toisiltaan toimitiloja ja tarjota henkilökunnalleen helposti joustavan tilaverkoston ilman suuria lisäkustannuksia. Sundell ja hänen yhtiökumppaninsa halusivat tehdä Hub13:sta kuitenkin muutakin kuin vain pelkän toimistohotellin. Siksi yritys on tarjonnut toimintansa alusta lähtien työtilojen ohella kasvuyrityksille suunnattuja tapahtumia. Erilaisia tilaisuuksia on lähes joka viikko, ja esimerkiksi kerran kuukaudessa Hub13 järjestää tapaamisen, missä startup-yrittäjät pääsevät kuulemaan parhaita keinoja kehittää omaa yrittäjyyttään.

Puheenaihe-ehdotuksia:

Coworking

Kasvuyrityksen tukiverkosto

#coworking

#hub13

#leanstartup