Anssi Rantanen

Ex-Googlelainen Anssi Rantanen puhuu kasvumarkkinoinnista, AI:n hyödyntämisestä ja kasvukulttuurista.

Ex-Googlelainen Anssi Rantanen on kasvumarkkinoinnin expertti, sarjayrittäjä ja keynotepuhuja. Anssi on auttanut 50+ yritystä implementoimaan kasvustrategioita Googleuransa aikana, startupeista pörssilistattuihin yrityksiin. Anssi on perustanut kolme yritystä viimeisen 10 vuoden aikana.

Anssi on hollantilaisen Growth Tribe -koulutusyrityksen maajohtaja. Growth Tribe kouluttaa yrityksiä kasvumarkkinointiin ja AI:n hyödyntämiseen asiakaspolussa. Growth Tribe on kouluttanut viimeisen kolmen vuoden aikana 4500+ työntekijää 800+ yrityksestä, mm.ING, Booking.com, Sony, Spotify, YLE.

Anssin erityisosaamisalue on kasvuajattelu ja kasvumarkkinointi. Työskennellessään Googlella Anssi huomasi että lähes kaikista yrityksistä puuttuu kasvun mindset ja prosessi, joka on syy miksi hän lähti Growth Triben maajohtajaksi. Anssin puheenaiheita ovat mm. kasvun mindset, kasvumarkkinointi sekä tekoälyn (AI) hyödyntäminen asiakaspolussa.

A true natural in public speaking, a highly practical and informative presentation with 100 slides in 30 min! Wow, mind blowing!!

Arto Voipio

COO, Hoxhunt

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Kasvumarkkinointi: mitä, miten miksi?

AI:n hyödyntäminen markkinoinnissa ja asiakaspolussa

Digimarkkinoinnista kasvumarkkinointiin

Kasvukulttuurin luominen organisaatioissa

#growthhacking
#kasvumarkkinointi
#kasvu
#AI
#koneoppi
#deeplearning
#kasvuajattelu

Lähetä viesti Anssille