Rosa Nenonen

Positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.

Jos oma mielemme ei rajoita meitä, mahdollisuutemme ovat rajattomat

Rosa Nenonen ymmärsi New Yorkissa positiivista psykologiaa opiskellessaan, kuinka ratkaiseva vaikutus ajattelullamme on elämänlaatuumme ja tulevaisuuden saavutuksiimme. “Perinteinen psykologia keskittyy korjaamaan elämää keskeisesti häiritseviä vikoja ja puutteita, eli pyrkii auttamaan ihmisen ”nolla‐tasoon. Positiivinen psykologia puolestaan keskittyy siihen loputtomaan potentiaaliin, joka avautuu nolla‐tason yläpuolella,”  Rosa kuvaa.

Rosa puhuu erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, kouluttaa yritysten henkilöstöä, kirjoittaa sekä järjestää työpajoja yrityksensä Pilots Helsingin puitteissa. Hän jakaa uusinta tutkimustietoa ajattelun kehittämisestä sekä mieleenpainuvia tarinoita ja kokemuksiaan kilpaurheiluajoiltaan sekä ajalta, jolloin hän työskenteli ulkomailla mallina. Näiden inspiroivien tarinoiden kautta Rosa esittää monimutkaiset tieteelliset teoriat helposti lähestyttävässä ja inhimillisessä muodossa. Hän saa usein palautetta osallistujilta, että intohimo aihetta kohtaan on tarttuvaa.

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Mikä tekee elämästä merkityksellisen?

Miten muuttaa asenne, joka ennustaa tulevaisuuden saavutuksia?

Itsensä johtamisen ytimessä on taitava ajattelu.

Miksi tulisi kehittää itsearvostusta itsetunnon sijaan?

Miten voi oppia suhtautumaan itseensä myötätuntoisemmin, ja miksi se on tärkeää?

Parasta on se, millaista inspiraatiota annat omalla esimerkilläsi! Olet kävelevä esimerkki siitä, mihin rohkeudella voi päästä.

Intohimosi aihetta kohtaan paistaa kauas ja luo uskoa meihin muihinkin.

Puhujana olet ihan ilmiömäinen ja ihanan inhimillinen.

#positiivinen psykologia

#ajatteluntaidot

#itsearvostus

#itsemyötätunto