Paula Savonen

Energinen ja empaattinen sidosryhmätyön ja  B2B-markkinoinnin ammattilainen Paula Savonen puhuu sisältöstrategian merkityksestä yrityksille.

Sisältöstrategian ammattilainen

Sisältöstrategi Paula Savosella on vahva kokemus digitaalisten sisältöjen suunnittelusta ja tuottamisesta eri kanaviin. Paula on kokenut ja pidetty esiintyjä joka puhuu sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.
Paula on työskennellyt noin 15 vuotta teollisuudessa erilaisissa kansainvälisissä viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä Suomessa ja Yhdysvalloissa. Hän on myös vastannut palkituista digitaalisista projekteista ja tarinoista niiden takana. Nyt hän työskentelee sisältöstrategina Differo Oy:ssä.
Vapaa-aikanaan Paula kirjoittaa sähköautoilusta yksityishenkilön näkökulmasta blogissaan Liikun sähköllä. “Vastuullisuus on lähellä sydäntäni. Olen opiskellut metsä- ja ympäristöekonomiaa ja tehnyt töitä luonnonvarojen hyödyntämiseen liittyvien vastuullisuusasioiden parissa.”

Monipuolinen fasilitoija ja juontaja

“Olen saanut mahdollisuuden juontaa lukuisia tilaisuuksia suomeksi ja englanniksi – emännöinyt iltatilaisuuksia, pitchannut Slushin lavalla ja myynyt uusia ideoita pörssiyhtiöiden johdolle.”  Keväällä 2018 Paula oli keynote puhujana Tallinnan markkinointiviikolla ja hän juonsi myös MMA:n Myyntibattlen. Paula fasilitoi lähes viikoittain työpajoja Differon suomalaisille asiakkaille, joista suurin osa on kansainvälisiä teollisuusyrityksiä.

 

#sisältöstrategia

#sähköautot

#metsäteollisuus

I’ve been impressed of Paula’s energy and ability to create innovative ideas. She is a living proof of how positive thinking leads to achieving better results. Love working with her! Satu Maaranen

Lähetä viesti Paulalle