Paula Savonen

Energinen ja empaattinen sidosryhmätyön ja B2B-markkinoinnin ammattilainen Paula Savonen puhuu sisältöstrategian merkityksestä yrityksille.

Heikki Hiilamo on sosiaalipolitiikan professori ja tietokirjailija, tutkimusalueina mm. tupakkayhtiöt, perhepolitiikka ja köyhyys.

Heikki Hiilamo on valtiotieteiden ja filosofian tohtori sekä tietokirjailija. Hän on työskennellyt Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professorina elokuusta 2013. Tätä ennen hän työskenteli Kansaneläkelaitoksessa tutkimusprofessorina. Hiilamo nimettiin vuonna 2008 Tampereen yliopiston terveystieteen laitokselle sosiaali- ja terveyspolitiikan dosentiksi.

Hiilamon tutkimusalueita dosenttina olivat muun muassa tupakkayhtiöiden toiminta suomalaisissa oikeudenkäynneissä ja sosiaalipolitiikan alalla etenkin perhepolitiikka ja köyhyys. Heikki Hiilamo on aiemmin toiminut muun muassa diakonia- ja yhteiskuntatyön johtajana kirkkohallituksessa sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun Diak Etelän -yksikön johtajana Helsingissä.

Hän on harjoittanut tutkivaa journalismia sekä julkaissut dokumentti- ja tietokirjallisuutta. Hiilamo omistaa osan Voima-lehden kustantamosta ja Into-kustannuksesta.

I provide a range of presentation types, from short 20 minute sessions to more in-depth 1-2 hour talks and all-day workshops that are specifically curated to match the needs of your organization.

#sisu

#muutosrohkeus

#myötätunto

#henkilökohtainenjohtajuus

Tutustu Emiliaan enemmän

Paula Savonen

Energinen ja empaattinen sidosryhmätyön ja  B2B-markkinoinnin ammattilainen Paula Savonen puhuu sisältöstrategian merkityksestä yrityksille.

Sisältöstrategian ammattilainen

Sisältöstrategi Paula Savosella on vahva kokemus digitaalisten sisältöjen suunnittelusta ja tuottamisesta eri kanaviin. Paula on kokenut ja pidetty esiintyjä joka puhuu sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.
 
Paula on työskennellyt noin 15 vuotta teollisuudessa erilaisissa kansainvälisissä viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä Suomessa ja Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt myös sisältöstrategina sekä vastannut palkituista digitaalisista projekteista ja tarinoista niiden takana.  Vapaa-aikanaan Paula kirjoittaa sähköautoilusta yksityishenkilön näkökulmasta blogissaan Liikun sähköllä.
“Vastuullisuus on lähellä sydäntäni. Olen opiskellut metsä- ja ympäristöekonomiaa ja tehnyt töitä luonnonvarojen hyödyntämiseen liittyvien vastuullisuusasioiden parissa.”

Monipuolinen fasilitoija ja juontaja

Paula on ollut keynotepuhujana Tallinnan markkinointiviikolla ja on juontanut mm. MMA:n Myyntibattlen. Paula on fasilitoinut lähes viikoittain työpajoja kansainvälisille teollisuusyrityksille.

“Olen saanut mahdollisuuden juontaa lukuisia tilaisuuksia suomeksi ja englanniksi – emännöinyt iltatilaisuuksia, pitchannut Slushin lavalla ja myynyt uusia ideoita pörssiyhtiöiden johdolle.”

 

 

#sisältöstrategia

#sähköautot

#metsäteollisuus

I’ve been impressed of Paula’s energy and ability to create innovative ideas. She is a living proof of how positive thinking leads to achieving better results. Love working with her!

Satu Maaranen

Lähetä viesti Paulalle